Buna seara !
Am si eu o mica, mare problema, si anume, am achizitionat de la un intermediar(samsar) un autovehicul marca Ford Focus. Toate bune si frumoase pana am ajuns la DRPCIV pentru a o inmatricula definitiv. Atunci am constatat ca nu am niciun document care sa ateste faptul ca masina a venit pe platforma sau ca a avut numere de tol valabile 5 zile, practic eu nu am cum sa fac dovada ca numerele de germania nu au ajuns la mine. Dupa ce am discutat cu baietii de la ghiseul de informatii am aflat ca trebuie ca samsarul sa faca o procura notariala pe proprie raspundere in care sa specifice ca masina a fost adusa fara numere. L-am sunat pe intermediar, i-am spus ca imi trebuie acel document pentru a putea inscrie masina, a spus ca mi-l trimite in 2-3 zile, numai ca cele 2-3 zile au trecut demult iar acum ma rog de el de mai bine de 2 saptamani si ma minte mereu ca l-a trimis, ba imi spune ca inca nu a facut rost de acel document , ba ca nu mai stie ce s-a intamplat cu numerele si ca am trebuii sa fac eu o declaratie notariala si sa declar pierdute numerele...
Aici apare marea intrebare!. Pot sa inscriu masina si fara sa predau numerele de germania( pe care nu le am) sau fara declaratia notariala? sau pot sa il stresez putin pe intermediar amenintandu-l ca ii voi face plangere la politie pentru refuzul de a-mi oferi acel document care face dovada ca masina a venit pe platforma?
Cum vedeti voi rezolvarea la aceasta situatie? Va multumesc pentru raspunsuri !