avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul poate fi actionat in justitie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul poate fi actionat in justitie?

In anul 2000 am cumparat un apartament debransat de la reteaua de termoficare, caloriferele erau blindate. Cand m-am mutat administratorul a spus ca ma pot rebransa fara a intocmi nici un demers in acest sens. Rebransand caloriferele am constatat ca acestea nu se incalzeau decat partial. Ani la rand nu am beneficiat de caldura. Anul acesta am incercat sa ma debransez legal dar nu s-a putut... Zilele acestea am gasit referatul de debransare pe numele fostului proprietar.In conditiile in care eu nu am solicitat repunerea in functiune a instalatiei, nu am primit aviz de repunere in functiune de la furnizor, pot actiona in instanta administratorul care imi imputa an de an palta unui serviciu de care nu beneficiez?(mentionez ca furnizorul dalkia refuza sa emita referat catre administrator si imi solicita sa-mi repun instalatia in functiune pt a sigila)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:07, 22 Decembrie 2014
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie ,care detine autoritatea si competenta sa reprezinte si sa apere interesele asociatiei de proprietari si a membrilor proprietari
Analizati cu responsabilitate oportunitatea demararii unei actiuni in instanta impotriva administratorului de imobil
Atentie sporita ,dvs ca si proprietar nu aveti raporturi cu administratorul de imobil,care este angajatul asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt indreptatita sa actionez in istanta administratorul? cum? ContSters332880 ContSters332880 De 15 ani locuiesc int-un apartament debransat legal de la sistemul de incalzire (asa am cumparat imobilul, avand referatul de debransare pe numele fostului ... (vezi toată discuția)
Debransare calorifere cipri3 cipri3 pima data am vb cu administrator despre debransare calorifere,mi-a spus nu raspunde el si mi-a spus sa fac cerere la termoficare DALKIA,am facut cerere pe 5 ... (vezi toată discuția)
Dalkia ploiesti nu aproba debransari, imposibilitate montare centrala termica ContSters332880 ContSters332880 Am depus o cerere la Dalkia Ploiesti pentru sistarea/sigilarea agentului termic pentru anul 2014-2015,m-au sunat si au spus ca vin sa-mi sigileze robinetii de ... (vezi toată discuția)