avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Card de salariu blocat
Discuție deschisă în Executare silită

Card de salariu blocat

Buna ziua,
Sunt executat silit de catre un executor judecatoresc, drept pentru care mi-au blocat cardul de salariu.
Mi s-a trimis la serviciu poprire pe 1/3 din venit, iar incepand din luna noiembrie, se vireaza in contul executorului 1/3 din venit.
Insa tot din luna noiembrie, proprirea este dubla.
Adica : o data intra in contul executorului 1/3 din salariu, insa cardul este in continuare blocat, si mi se retine inca 1/3.
Va intreb unde trebuie sa ma adresez, deoarece legea spune ca orice proprire nu trebuie sa depaseasca 1/3/ din salariu.
Va multumesc.
Cu respect !
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:02, 23 Decembrie 2014
Solicitați o adresă din partea angajatrului, în care se menționează faptul că se reține la angajator 1/3 din venit. În baza ei, Banca unde aveți cardul, vă va elibera, cash la casieria Bancii, diferența de 2/3 din salariu.
Cardul nu poate fi deblocat, din motive tehnice. Sistemul informatic nu poate face diferența între sume urmăribile silit și sume insesizabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Executor bancar Gabriela Alecu Gabriela Alecu un executor bancar ni a blocat cardul de salariu in luna10/2010 la aceea data aveam 1850 ron-nu a vrut sa l deblocheze decat partial in luna 01/2011(nu pot ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executor judecatoresc. mary7 mary7 Ce legi sau incalcat pentru executare silita de catre un executor judecatoresc fara o actiune in instanta cu proprire pe salariu cind se vireaza de catre firma ... (vezi toată discuția)