avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informatii juridice mansardare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informatii juridice mansardare

Am cumparat o casa care are pod comun cu o alta proprietate si am nevoie de semnatura vecinuli pentru a face mansardare. In cazul in care proprietarul este cetatean strain casatorit cu o romanca si locuiesc in alta tara si nu putem lua legatura du dansii care este procedura? Mentionez ca de 6 ani de cand am cumparat casa acestia nu s-au interesat de proprietate. Am incercat ne interesam de la vecini dar nimeni nu-i cunoaste.
Cel mai recent răspuns: adri_ana , utilizator 16:41, 18 Ianuarie 2015
Nu cred ca se poate fara acordul lui la instanta.nDoarndaca daca ar fi o lucrare necesara ar putea sa va ajute.nIncercati sa mergeti cu actele la avocat pentru a se vedea daca se gaseste vreo cale.
Daca este cladire cu pod comun,nu puteti interveni fara acordul celuilalat proprietar sau daca obtineti hotarare judecatoreasca favorabila
Incercati sa contactati rude ale proprietarului
Interesati-va la serviciul de evidenta populatiei pentru relatii
In aceasta perioada au fost achitate impozitele aferent proprietate de catre vecin ?
Nu stiu daca au achitat impozitele pt casa. Proprietarul este cetatean austriac si detine casa impreuna cu sotia ca bun comun. Sotia este de cetatenie romana.
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2015
adri_ana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de mansardare adi_todo adi_todo Buna, am niste intrebari legate de mansardarea unei case cu curte comuna. In aceasta curte comuna mai locuieste o familie. Casa, atat a mea cat si a familiei ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, De ceva timp,ma framanta o situatie,legata de proprietatea comuna a locuintei,in care traiesc. Asadar,stau,in aceeasi curte cu inca patru ... (vezi toată discuția)
Mansardarea podului la bloc - legal? blsqt blsqt buna ziua! numele meu e liviu si ma confrunt cu o situatie careia incerc cu ajutorul dumneavoastra si al acestui forum sa ii gasesc o solutie. am cumparat de ... (vezi toată discuția)