Am cumparat o casa care are pod comun cu o alta proprietate si am nevoie de semnatura vecinuli pentru a face mansardare. In cazul in care proprietarul este cetatean strain casatorit cu o romanca si locuiesc in alta tara si nu putem lua legatura du dansii care este procedura? Mentionez ca de 6 ani de cand am cumparat casa acestia nu s-au interesat de proprietate. Am incercat ne interesam de la vecini dar nimeni nu-i cunoaste.
Nu cred ca se poate fara acordul lui la instanta.nDoarndaca daca ar fi o lucrare necesara ar putea sa va ajute.nIncercati sa mergeti cu actele la avocat pentru a se vedea daca se gaseste vreo cale.
Daca este cladire cu pod comun,nu puteti interveni fara acordul celuilalat proprietar sau daca obtineti hotarare judecatoreasca favorabila
Incercati sa contactati rude ale proprietarului
Interesati-va la serviciul de evidenta populatiei pentru relatii
In aceasta perioada au fost achitate impozitele aferent proprietate de catre vecin ?
Nu stiu daca au achitat impozitele pt casa. Proprietarul este cetatean austriac si detine casa impreuna cu sotia ca bun comun. Sotia este de cetatenie romana.