avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua
Am luat un credit in anul 2009 si in care a fost totul bine la inceput iar din anul 2012 nu am mai putut sa platesc creditul si acuma sunt amenintat cu excutare silita dar eu nu am niciun bun pe numele meu suma pe care trebuie sa o platesc la BRD este de 6000 de lei.
Va rog sa imi spuneti daca eu accesez fonduri europene poate sa imi afecteze cand eu voi lua bani de la UE.

Alte discuții în legătură

Firma de recuperari Adrenalynas Adrenalynas Buna ziua.am luat de la brd in 2009 un credit de nevoi personale..si pana in 2012 am achitat la zi apoi nu am mai reusit sa achit deloc..si am mai ramas cu ... (vezi toată discuția)
Pot deveni parintii executati silit din cauza unui credit bancar neplatit de mine? xander24 xander24 Buna ziua Am luat un credit de nevoi personale de la BRD in anul 2016 luna decembrie si de un an adica de la inceputul anului 2018 nu am mai putut platii ... (vezi toată discuția)
Rate neachitate Subcinschi Subcinschi Buna ziua, Am o executare silita pentru rte neachitate , m-am intalnit cu executorul la birou am declarat ca am doar o masina pe numele meu , opel corsa di ... (vezi toată discuția)