avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene Masura 6.1 si 6.3
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene Masura 6.1 si 6.3

Buna ziua
Daca accesez fonduri europene pentru masura 6.1 este in valuare de 50.000euro pentru tanarul fermieri care doreste sa fac o ferma de animale.
doresc sa stiu daca eu scriu in planul de afaceri ca cumpar teren si animale 50 capre plus o sala de muls si grajdul asta trebuie sa fac.
Si pentru masura 6.3 este masura pentru familie de 15.000euro care planul de afaceri este mai mic eu trebuie sa cumpar un teren si 25 animale un grajd si o sala de muls asta trebuie sa fac asta in seamna ca trebuie sa fac nu alt ceva
doresc un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:16, 29 Decembrie 2014
Indiferent de masurile accesate dvs trebuie sa respectati intocmai ceea ce ati scris in planul de afaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene tanar fermier eugen1985 eugen1985 Buna ziua. Sunt un tanar de 28 de ani, in prezent lucrez pentru o companie, si doresc sa ma orientez spre o alta activitate care sa ma satisafaca profesional ... (vezi toată discuția)
Costuri curs antreprenor tanarul fermier!!! Vili82 Vili82 Am aplicat pe fondurile europene pe masura tanarului fermier, unde dupa ce am platit 4.500 euro consultanta, plus pamantul sa il am in arenda.. mi s-a mai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi fac o ferma de capre dany.papu dany.papu am ceva teren agricol, 25 de capre si initiativa...!Ma poate indruma cineva ce masura a-si putea accesa ptr. a obtine fonduri nerambursabile si ce altceva ... (vezi toată discuția)