avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Decizia de returnare!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Decizia de returnare!

Buna ziua , in calitate de cetatean roman am incheiat o casatorie cu o cetateana indiana iar aceasta a dobandit un drept de sedere temporara pe teritoriul Romaniei care a expirat , in consecinta s-a stabilit returnarea ei in tara de origine , vreau sa stiu in ce conditii pot obtine anularea deciziei de returnare ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:29, 28 Decembrie 2014
Nu aveti cum sa contestati dvs acea decizie.
Daca dreptul de sedere in tara a expirat, persoana in cauza trebuia sa depuna actele pentru prelungirea acestuia. Prin urmare, decizia de repatriere luata pe considerentul expirarii dreptului de sedere o consider corecta.
Decizia trebuie pusa in aplicare. Dar, dupa ce sotia ajunge pe teritoriul indian solicitati reintregirea familiei si o aduceti inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
Casatorie de convenienta ! alexsisco alexsisco Buna ziua , cine imi spune si mie ce efecte juridice mai are incheierea unei casatorii de convenienta ,pe langa anularea acesteia ? (vezi toată discuția)
Se pedepseste casatoria de convenienta ? alexandru_irimia85 alexandru_irimia85 daca te casatoresti cu un cetatean de alta nationalitate si o faci de convenienta ce riscuri poti avea ? (vezi toată discuția)