avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

buna ziua am divortat in 2008 atunci nu era data legea custodiei comune ca atare am luat doar eu custodia minorei tatal are dor drept de vizita .acum as avea dreptu sa deschid proces pentru custodie comuna as avea cistig de cauza sau el are dreptu sa refuze va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:57, 26 Decembrie 2014
Ce credeti ca aveti de castigat ?
Puteti cere, puteti si obtine daca tatal e interesat , insa lucrurile nu se schimba cu o astfel de hotarare. Daca asa credeti ca il responsabilizati, eu cred ca gresiti.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna ramgam ramgam Sunt amenintata in mod constant ca mi se ia copilul, de numai 1 an jumatate, hartuiala asta continua umbrindu-mi posibilitatea de a-mi creste linistita fetita. ... (vezi toată discuția)
Custodie copil in relatie nelegalizata Indiana32 Indiana32 Servus! am o fetita de 6 luni, eu si tatal ei nu prea ne mai intelegem. nu suntem casatoriti. as vrea sa stiu in primul rand: daca ma despart de el, ce pasi ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu copilul? virgo19 virgo19 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, pentru ca vreau sa fiu sigura... Am o fetita de 1 an si 9 luni, si sunt despartita de tatal ei. Nu am ... (vezi toată discuția)