avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

buna ziua am divortat in 2008 atunci nu era data legea custodiei comune ca atare am luat doar eu custodia minorei tatal are dor drept de vizita .acum as avea dreptu sa deschid proces pentru custodie comuna as avea cistig de cauza sau el are dreptu sa refuze va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:57, 26 Decembrie 2014
Ce credeti ca aveti de castigat ?
Puteti cere, puteti si obtine daca tatal e interesat , insa lucrurile nu se schimba cu o astfel de hotarare. Daca asa credeti ca il responsabilizati, eu cred ca gresiti.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara - stabilire in alta tara cu minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 buna ziua.am si eu o intrebare:sunt divortata de 2 ani si am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata .fostul meu sot locuieste in vaslui iar eu cu ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna dupa exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti ContSters331678 ContSters331678 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: am divortat acum 2 ani de fostul sot, impreuna cu care am o fetita de 6 ani si am o hotarare de divort cu exercitare ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului ciobanuma@yahoo.com ciobanuma@yahoo.com Doresc sa stiu in ce conditii si ce sanse a-si avea sa castig custodia copilului , daca in cererea de divort am fost de acord sa ramana fetita cu tatal ... (vezi toată discuția)