avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Imputernicire pentru iesirea copilului din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Imputernicire pentru iesirea copilului din tara

Suntem o familie stabilita de curand in UK. Mai intai am sosit eu, apoi a venit sotul si pentru a-l aduce si pe copil am mers eu din nou in tara si am facut o imputernicire semnata de sotul meu - inainte de a pleca si el, tradusa si legalizata, care mi-a folosit la plecarea mea impreuna cu fiul meu din Romania. Problema este ca acea imputernicire a expirat deoarece notarul la care am facut-o nu a stiut sau a - scapat - sa ma instiinteze ca trebuie facuta pe termen mai lung. Acum intentionez sa merg in Romania in luna februarie 2015 si as vrea sa iau si copilul cu mine. Sotul nu va putea merge - iar in imputernicirea aceea este scris - valabil in cursul anului 2014 - Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:27, 27 Decembrie 2014
Sotul dvs va da o alta declaratie ca sa il puteti scoate apoi pe copil din Romania. Declaratia o poate da la ambasada sau consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor Sarakri Sarakri Buna ziua,sotul meu este plecat in alta tara la munca iar eu si copilul dorim sa mergem la el.Pot face pasaport copilului fara sotul meu?Va multumesc.:) (vezi toată discuția)
Ce am nevoie sa pot circula in ue cu copilul fara prezenta tatalui? Andra-2016 Andra-2016 Eu romanca, tatal copilului meu este portughez, copilul (de 11 luni) nascut in UK si recunoscut de tata pe certificat nastere, copilul are numele de familie si ... (vezi toată discuția)