avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament Telekom persoana juridica ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament Telekom persoana juridica ?

Sunt salariata MAI ,in urma cu 2 ani am facut doua abonamente la Telekom prin intermediul unei ,,asociatii sportive(un fel de sindicat deoarece personalul MAI nu are voie sindicat),cei 2 ani de contract au expirat de 3 luni dar liderul de sindicat ma duce cu vorba si nu imi inchide abonamentele,ce pot face deoarece liderul de sindicat si celelalte persoane din conducere sunt sefii mei directi la care ma subordonez si deja au inceput sa ma ameninte si sa faca tot felul de abuzuri ca sa nu ai mai deranjez cu rezilierea abonamentelor .La Telekom mi sa spus ca doar liderul de sindicat poate sa imi inchida abonamentele . :(
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 23:42, 27 Decembrie 2014
Cine este de drept titularul contractelor ? Titularul depune cerere de debransare la sediul local al TELECOM si in termen de 30 de zile se face debransarea. Procedura este descrisa si in contract...
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
ContSters331913, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cu privire la folosirea datelor personale neavand acordul Andreea_30 Andreea_30 Buna seara, am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez; am avut doua abonamente pe numele meu la Telekom si unul din ele l-am portat in alta retea luna ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma telecom dahlia dahlia Buna ziua! Am o intrebare legata de cum as putea rezilia un contract telecom de abonament mobil facut de mama mea. A primit un apel de la firma de telecom in ... (vezi toată discuția)
Prelungire abonament romtelecom prin acord verbal cstroila cstroila Buna ziua.Tatal meu s-a hotarat sa renunte la abonamentul cu Romtelecom si s-a prezentat la sediu firmei pt acest lucru.A aflat cu mare surprindere cum ca ... (vezi toată discuția)