1. am cerut atribuirea in natura a cotelor de 2/3 din casa si teren
2.piritii au cerut toata casa si cota lor de 1/3 din teren afirmind ca au edificat intreg imobilul
3.s-a demonstrat faptul ca imobilul este in forma actuala din anul 1940 , piritii au facut numai amenajari ( au placat cu polistiren si ai facut o magazie si un hol lipite de casa ( fara acordul meu )
4.acum eu am cerut sa li se atribuie intreg imobilul deoarece au facut acele imbunatatiri care depasesc 1/2 din valoarea casei inainte de a se fi intervenit asupra ei , iar piritii sa ma despagubeasca la valorae pe care o avea imobilul inainte de amenajari , dar cu drept de retentie pina la plata integrala a sultei .
Din experienta dumneavoastra evaluiind situatia exact asa cum am prezentat-o fara alte discutii , cum credeti ca va hotari judecatorul ?
:)
:hm: chibzuieste :slap: amana pronuntarea:sorry: amana iar pronuntarea:fight:se gandeste iar:yes: gaseste solutia potrivita care-i cu drept de apel
cam asa:)
Ca si cheltuieli de judcata " s numara " si taxa judiciara de timbru ? Daca "da" , aceasta fiind achitata de catre stat ca si ajutor , la final se recuoereaza de la cel care pierde ? Taxa a fost achitata in numele reclamantului , iar piritul sigur pierde . Se recupereaza de la acesta ? Suma este de 19.000 si cva de lei
Taxa de timbru
prietenulomului
Va rog sa-mi spuneti pentru ca nu mai inteleg nimic . Piritii au reventicat intreaga cladire , au evaluat provizoru la 20.000 ron si au platit aproximativ 1311 ... (vezi toată discuția)