avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care va fi hotararea instantei in acest caz?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care va fi hotararea instantei in acest caz?

PARTAJ JUDICIAR :

1. am cerut atribuirea in natura a cotelor de 2/3 din casa si teren

2.piritii au cerut toata casa si cota lor de 1/3 din teren afirmind ca au edificat intreg imobilul

3.s-a demonstrat faptul ca imobilul este in forma actuala din anul 1940 , piritii au facut numai amenajari ( au placat cu polistiren si ai facut o magazie si un hol lipite de casa ( fara acordul meu )

4.acum eu am cerut sa li se atribuie intreg imobilul deoarece au facut acele imbunatatiri care depasesc 1/2 din valoarea casei inainte de a se fi intervenit asupra ei , iar piritii sa ma despagubeasca la valorae pe care o avea imobilul inainte de amenajari , dar cu drept de retentie pina la plata integrala a sultei .

Din experienta dumneavoastra evaluiind situatia exact asa cum am prezentat-o fara alte discutii , cum credeti ca va hotari judecatorul ?
:)
Cel mai recent răspuns: ContSters338989 , utilizator 21:45, 29 Decembrie 2014
:hm: chibzuieste :slap: amana pronuntarea:sorry: amana iar pronuntarea:fight:se gandeste iar:yes: gaseste solutia potrivita care-i cu drept de apel
cam asa:)
Ultima modificare: Luni, 29 Decembrie 2014
ContSters337354, utilizator
mama , mama ce chestie..........tare treaba ! coplicat rau de tot . daca eram in liban terminam de mult indiviziunea asta
e treaba dvs ca va subestimati spetza

eu sper ca solutia sa fie pe masura eforturilor,aprecierilor si mai ales asteptarilor dvs:)

:rtfm:
speram nu mai este mult

INTREBARE :

Ca si cheltuieli de judcata " s numara " si taxa judiciara de timbru ? Daca "da" , aceasta fiind achitata de catre stat ca si ajutor , la final se recuoereaza de la cel care pierde ? Taxa a fost achitata in numele reclamantului , iar piritul sigur pierde . Se recupereaza de la acesta ? Suma este de 19.000 si cva de lei
ati platit taxa cash?

Alte discuții în legătură

Calcul taxa de timbru in functie de valoarea imobilului din expertiza ContSters326883 ContSters326883 Va rog frumos ajutati-ma in sensul de a-mi face calculul pe valoarea taxei de timbru . Expertii au evaluat casa la : 68.550,7 lei , iar terenul la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru prietenulomului prietenulomului Va rog sa-mi spuneti pentru ca nu mai inteleg nimic . Piritii au reventicat intreaga cladire , au evaluat provizoru la 20.000 ron si au platit aproximativ 1311 ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata- recuperare ContSters341448 ContSters341448 Sunt reclamanta in proces iesire din indiviziune . Am primit ajutor de la stat in ceea ce priveste taxa de timbru pe valoare 19.000 lei . Am mai cheltuit cu ... (vezi toată discuția)