avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata- recuperare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata- recuperare

Sunt reclamanta in proces iesire din indiviziune . Am primit ajutor de la stat in ceea ce priveste taxa de timbru pe valoare 19.000 lei . Am mai cheltuit cu transpurtul 1400 benzina . intrebarea ar fi : daca eu cistig ( si asta-i sigur ) , piritul va suporta cheltuielile de judecata in totalitate ? Adica i se vor imputa si banii acordati mie ca si ajutor de la stat ?
paratul ce pozitie are, doreste si el iesirea din indiviziune?
eu l-am chemat in judecata deoarece nu a vrut amiabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata ContSters326883 ContSters326883 Daca pierd un proces civil iar piritul a avut scutire 100% la taxe de timbru etc , eu am sa platesc cheltuieli de judecata , sau nu ? (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata si recuperarea lor ContSters355039 ContSters355039 Am cistigat partajul judiciar . Partajul a fost declansat din cauza faptului ca piritii s-au impotrivit unei intelegeri amiabile . Acum la final judecatorul ... (vezi toată discuția)
Care va fi hotararea instantei in acest caz? ContSters338989 ContSters338989 [u]PARTAJ JUDICIAR :[/u] 1. am cerut atribuirea in natura a cotelor de 2/3 din casa si teren 2.piritii au cerut toata casa si cota lor de 1/3 din teren ... (vezi toată discuția)