avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare nume
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare nume

Buna ziua,
la o intreprindere individuala la care persoana care o detine a schimbat numele prin casatorie, este obligatoriu sa schimbe denumirea firmei, care este legata de numele avut inainte de casatorie. Cum se procedeaza.
Va multumesc.
Sarbatori minunate va doresc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 28 Decembrie 2014
Da, este obligatorie schimbarea denumirii ii.
Se obtine de la orc rezervarea numelui si ulterior, pe baza de decizie a titularului ii, se solicita operarea modificarii (se depune cerere, declaratii, certificatul de inregistrare, certificatul constatator) + taxe. Modificarile vor fi anuntate si la finante, unde se va primi un nou cui cu denumirea noua a ii.
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a modificărilor persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale le gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de diploma sau atestat pentru deschiderea unei ii - magazin naturist - ? DanyD DanyD Pentru deschiderea unei Intreprinderi individuale - magazin naturist - persoana in cauza are nevoie de diploma sau atestat in acest domeniu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl. ... (vezi toată discuția)
Pfa, intreprindere individula sau srl marmarci13 marmarci13 O persoana vrea sa-si deschida o afacere in Romania. Este din Iordania, student la medicina in Romania, are CNP romanesc(mama este romanca). Vrea sa cumpere ... (vezi toată discuția)