avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa procedez?

am un contract de intretinere(am mai postat despre asta) cu o persoana in varsta.Ne-am inteles sa reziliem pentru ca nu se mai poate, batrana dorind sa vanda.Intrebare: se poate vinde apartamentul fara sa mai reziliem contractul?Adica daca suntem amandoi de acord cu vanzarea, mai e necesara rezilierea contractului respectiv inainte de vanzare?
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 18:41, 4 Iunie 2009
Daca consimtiti ca actul sa fie semnat de dvs. in calitate de nud proprietar iar doamna in caliate de beneficiar al contractului de interetinere puteti vinde fara sa mai reziliati contractul.
Problema este a cumparatorului daca va accepta sa cumpere in aceste conditii. Multi nu cunosc aceste aspecte si doresc o vanzare ”curata”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu contract de intretinere? boyzone boyzone am un contract de intretinere incheiat cu o persoana de varsta a 3 -a care , influentata de o nepoata, doreste sa vanda apartamentul.Dupa mai multe luni de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri in legatura cu un cotr. v/c cu clauza de intretinere florance01 florance01 salutare la toata lumea, am si eu o nelamurire in legatura cu un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretine. Pe durata derularii contractului ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare imobil clauza uzufruct Mdragomir Mdragomir Detin un imobil dobandit de la bunica mea materna prin vanzare cumparare. Exista o clauza de uzufruct, bunica avand drept de folosinta pe timpul vietii. ... (vezi toată discuția)