Buna ziua!Sunt insarcinata in aproape 4 luni si doar am anuntat din prima luna ca sunt insarcinata, urmand sa duc adeverinta.Am intrat o saptamana in concediu de odihna, timp in care in urma unor analize am fost gasita cu hepatita c. Si dupa acest concediu m-au sunat de la locul de munca sa nu mai vin, ca se fac restructurari, apoi, mi s-a spus motivul real din cauza la boala si sarcina. e, si sa stau acasa insa voi primi salariul. ce certitudine am eu ca voi primi salariul.ce pot cere la mana ca sa am o siguranta ca voi primi salariul, pana la intrarea in post natal(cei 2 ani).si plus de asta ce mai pot cere ca sa fiu sigura ca nu imi inchid cartea de munca dupa ce nasc.cam cum sa sune cele doua, pentru a avea siguranta.chiar daca imi vor plati, eu trebuie sa fiu pregatita, avand in vedere ca nu mai am cum sa am incredere.multumesc.
Atat timp ce nu v-a trimis notificare privind desfiintarea postului puteti sa anuntati in scris angajatorul despre starea dumneavoastra de graviditate si sa anexati adeverinta medicala care atesta acest fapt. Si apoi angajatorul nu mai poate face nimic ca sa va concedieze.