avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ESTE O ABATERE DE LA LEGE ? SE PRESCRIE DACA AR FI ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ESTE O ABATERE DE LA LEGE ? SE PRESCRIE DACA AR FI ?

O persoana aincheiat un contract de inchiriere pentru un apartament . In apartament functiona o firma a baiatului proprietarului . Persoana care a inchiriat nu a locuit acolo dar a folosit contractul de inchiriere pentru a obtine un apartament social in sectorul respectiv . Dupa c a obtinut apartamentul ar fi luat banbi pe el si s-a mutat ntr-o casa . Este legal ce s-a petrecut ?
Cel mai recent răspuns: ContSters338989 , utilizator 08:28, 29 Decembrie 2014
Locuinta sociala,poate fi achizitionata cu respectarea unor conditii legal prevazute
Beneficiarul locuintei sociale dobandeste calitatea de proprietar asupra spatiului,numai dupa un anumit termen si cu respectarea clauzelor contractual asumate
Tranzactionarea locuintei sociale poate avea loc,numai cu acordul proprietarului de drept si cu respectarea conditiilor legale
Daca au fost respectate conditiile si termenul de utilizare spatiu cu destinatia de locuinta,se poate ca locuinta sa fie instrainata
ma refeream la modul in care a fost dobindita....contr. inchiriere dar nu a stat acolo ...adica fictiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot subinchiria apartament prin airbnb? Cris-T Cris-T Buna ziua, Recent mi-a venit ideea de a subinchiria un apartament in regim hotelier prin airbnb. După ceva documentație am aflat ca legal se pot ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)