avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinerea custodiei minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinerea custodiei minorului

Cat timp poate dura un proces pentru obtinerea custodiei copilului ,in cazul in care tatal minorului nu s-ar prezenta la proces fiind stabilit in alta tara ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:47, 29 Decembrie 2014
Una e sa nu se prezine si alta este sa nu isi faca aparari.

Sa zicem ca nu se prezinta si nici nu face aparari, dar are domiciliul in strainatate, va dura ceva pana se va face procedura cu strainatate. In mod normal ar trebui sa se rezolve in 6 luni (asta pentru instantele din Bucuresti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copii minori andreea1184 andreea1184 Daca tatal este plecat din tara si eu la randul meu vreau sa plec sa ma stabilesc cu copii in afara tarii cum pot proceda?Am vreo sansa daca actionez in ... (vezi toată discuția)
Divort minori, mama plecata in strainatate, copilul ramas in tara ciorba ciorba In urma divortului, custodia a ramas comuna iar domiciliul minorului la mama.Mama a plecat in strainatate si a lasat copilul la mine . Ce actiune trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil in afara casatoriei lamelia23 lamelia23 am un copil de 1 an si 3 luni pentru care vreau sa obtin incredintarea. nu sunt casatorita cu tatal copilului.Am stat impreuna pana acum 3 luni cand m-am ... (vezi toată discuția)