avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata taxe impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata taxe impozite

Buna ziua am si eu cateva intrebari : locuiesc momenta in com.Simnicu de Sus dar adresa din b.i o am in Craiova,primaria Simnic im trimite acasa o somatie de plata pentru taxe si impozite,sunt mostenitoarea defuctilor mei parinti,care au decedat unul in 1995 si altul in 2009 impozitul a fost impus in anul 2010,fiul meu a incasat o amenda care a fost trecuta la mine la impozit,mentionez ca am un t.d.p din 2010,pe care lam catest la prefectura Craiova unde cei de la de la prefectura a trimis catre primarie sa ia act de anularea t.d.p.si sa respecte hot .jud .pecare o detin din 2008,mai mentionez ca t.d.p. este eliberat pe numele tatalui meu care era deja decedat din 1995,iar hot.jud. este pe numele maei mele .- Prima intrebare este daca poate sa demareze procedurile de executare pentru a recupera uma de bani ,chiar daca nu am mutatie la Craiova?
- A doua intremare este daca pote sa ma execute pe mine pentru amenda care a incasato fiul meu ?
- A treia intrebare daca eu am cerut anulare t.d.p. chiar de la inceput decand sa incheiat din 2010,poate sa ma execute pt imp pe teren si casa ?
- A patra intrebare este care este termenul de prescriptie ?
- Si ultima intrebare este daca sa inplinit termenul de prescriptie de cand sa impu impozitul ,( imp sa impus din anul 2010 ),va multumec.

Alte discuții în legătură

Taxe, impozite Ionut 81 Ionut 81 Buna ziua am si eu cateva intrebari : locuiesc momenta in com.Simnicu de Sus dar adresa din b.i o am in Craiova,primaria Simnic im trimite acasa o somatie de ... (vezi toată discuția)
Testament kywy kywy inainte ca socrul meu sa moara acesta a facut testament in prezenta unui notar . sotului meu in care scrie ca lasa tot fiului sau , dupa ce a murit am facut ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa ruonscalafat ruonscalafat Sotul meu a fost condamnat de prima instanta (tribunal) la 2 ani si 6 luni cu executare pt. ucidere din culpa. Credeti ca ar fi bine sau nu sa mearga mai ... (vezi toată discuția)