buna seara si va rog frumos sa-mi raspundeti sau sa ma indrumati unde a-s putea sa ma adresez.in primul rand sa spun ca sunt fochist la penitenciar si am un salariu de incadrare de 794 ron si vechime de 18 ani si 6 luni si mai multe sporuri permanente,care insumate ajung in jur de 1350 ron.de la personalul unitati mi sa spus ca salariul meu de baza este acel 1350 ron,iar in contractul individual este specificat 794.a-s vrea sa stiu daca este adevarat sau unde pot sa merg in afara de unitate sau Fortele de Munca teritoriale,ca cei de acolo au spus ca nu este domeniul lor, sau daca salariul de incadrare sa mai marit.multumesc!
Potrivit legislatiei in vigoare, pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de bază, potrivit încadrării, nu poate fi inferior nivelului salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată.
Sunt pareri si pareri cu privire la modul de stabilire a salariului in sectorul bugetar.
In opinia mea, salariul dvs din c.i.m. trebuie sa fie cel putin egal cu salariul minim brut pe economie la care se adauga sporurile primite.
Potrivit art.160 C.mun., salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.
Despre salarizare
adita100a
am o veche poveste cu salariul de incadrare,sunt angajat al unei primarii si am sal de incadrare 1005.nu mi s-a marit niciodata odata cu cresterea minimului pe ... (vezi toată discuția)
Salar
gabriela1810
Am spor de vechime 20% iar salariul de incadrare care include si sporul vechime este 1080 este corect? Mentionez ca sunt functionar public cu studii superioare ... (vezi toată discuția)