avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare pentru furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare pentru furt calificat

daca o persoana a primit o condamnare cu 3 ani de inchisoare pentru furt calificat pe data de 8 decembrie la cat timp de la pronuntarea acestei hotarari se dispune urmarirea generala si internationala,avand in vedere ca infractorul nu s-a prezentat la proces si este plecat din tara...
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 21:06, 30 Decembrie 2014
Art. 521 NCPP:

Darea în urmărire

(1) Darea în urmărire se solicită şi se dispune pentru identificarea, căutarea, localizarea şi prinderea unei persoane în scopul aducerii acesteia în faţa organelor judiciare ori punerii în executare a anumitor hotărâri judecătoreşti.

Art. 522 NCPP:

Urmărirea

(1) Ordinul de dare în urmărire se pune în executare de îndată de către structurile competente ale Ministerului Administraţiei şi Internelor care vor desfăşura, la nivel naţional, activităţi de identificare, căutare, localizare şi prindere a persoanei urmărite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz în serviciu şi favorizarea infractorului ? adrianpetrache adrianpetrache Buna ziua, Cazul meu a mai fost prezentat aici. Sunt parte vatamata intr-un dosar de inselaciune deschis in 2009, netrimis in judecata nici pana in ... (vezi toată discuția)
Mandat internațional Carlitosway Carlitosway Va rog sa mi spune ti in cazul in care ai o condamnare definitiva de 4 ani cu executare pentru înșelăciune in cat timp te da in urmărire generală si ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie 71Ica 71Ica buna ziua, am obtinut un ordin de protectie cu evacuarea fostului sot si nu vrea sa execute, am apelat la politie si spun ca ei nu pot sa faca nimic, va rog ... (vezi toată discuția)