prietenul meu a fost plecat la munca in Spania doi ani , timp in care a facut un credit personal 12000euro la o banca de acolo .Nu stiu daca are vre-o importanta faptul ca directorul era corupt si ca sa-i acorde imprumultul , a beneficiat si el de o parte din bani. Oricum avea mare nevoie si a acceptat. Ideea e ca a ramas fara servici ca si alti multi romani si ne-am intors acasa .de curand am aflat ca au trimis de la banca instiintare de marire a dobanzii cu 4000 de euro. prietenul meu e disperat , nu stim ce putem face.
Probabil vor fi valorificate garantiile.Banca a trimis instiintare ...unde (?) daca v-ati intors in tara?Descrierea este prea subtire.Probabil veti gasi raspunsul in contractul incheiat cu banca.Ce pot eu sa va sfatuesc este sa gasiti modalitatea de a rambursa creditul, pentru a nu avea repercusiuni prin urmarire internationala.
banca a trimis instiintare la adresa unde stateam in spania,
Prietenul meu nu are bunuri , decat o masina cumparata de acolo, iar apartamentul cu care s-a girat pt credit era cumparat tot prin credit bancar , de alti romani si am inteles ca nici ei nu au putut sa-l termine de platit si au renuntat la el. Oricum el vrea sa plateasca dar nu putem...speram totusi sa ne gasim servici ...dar pana atunci creditul se tot mareste.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Girant in spania
hulea_116
In urma cu cativa ani,un prieten a girat pentru o cunostiinta(mentionez ca acest lucru sa intamplat in spania,iar cei doi,sunt romani)pentru un credit de ... (vezi toată discuția)
Executare girant
Elena Denisa
Buna ziua! Am si eu o intrebare...in urma cu ceva timp O cunostinta de a mea a facut un contract de imprumut pe numele meu si a girat cu un bun de al ei! Acum ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu
lilicrin
Nu stiu ce m-a apucat dar incep sa prind drag de justitie =D>. Am si eu cateva intrebari si o rugaminte daca se poate.
As vrea sa stiu unde anume exista ... (vezi toată discuția)