avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nu putem plati creditul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nu putem plati creditul

prietenul meu a fost plecat la munca in Spania doi ani , timp in care a facut un credit personal 12000euro la o banca de acolo .Nu stiu daca are vre-o importanta faptul ca directorul era corupt si ca sa-i acorde imprumultul , a beneficiat si el de o parte din bani. Oricum avea mare nevoie si a acceptat. Ideea e ca a ramas fara servici ca si alti multi romani si ne-am intors acasa .de curand am aflat ca au trimis de la banca instiintare de marire a dobanzii cu 4000 de euro. prietenul meu e disperat , nu stim ce putem face.
Cel mai recent răspuns: alinacampean , utilizator 21:27, 5 Iunie 2009
Probabil vor fi valorificate garantiile.Banca a trimis instiintare ...unde (?) daca v-ati intors in tara?Descrierea este prea subtire.Probabil veti gasi raspunsul in contractul incheiat cu banca.Ce pot eu sa va sfatuesc este sa gasiti modalitatea de a rambursa creditul, pentru a nu avea repercusiuni prin urmarire internationala.
banca a trimis instiintare la adresa unde stateam in spania,
Prietenul meu nu are bunuri , decat o masina cumparata de acolo, iar apartamentul cu care s-a girat pt credit era cumparat tot prin credit bancar , de alti romani si am inteles ca nici ei nu au putut sa-l termine de platit si au renuntat la el. Oricum el vrea sa plateasca dar nu putem...speram totusi sa ne gasim servici ...dar pana atunci creditul se tot mareste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant in spania hulea_116 hulea_116 In urma cu cativa ani,un prieten a girat pentru o cunostiinta(mentionez ca acest lucru sa intamplat in spania,iar cei doi,sunt romani)pentru un credit de ... (vezi toată discuția)
Executare girant Elena Denisa Elena Denisa Buna ziua! Am si eu o intrebare...in urma cu ceva timp O cunostinta de a mea a facut un contract de imprumut pe numele meu si a girat cu un bun de al ei! Acum ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu lilicrin lilicrin Nu stiu ce m-a apucat dar incep sa prind drag de justitie =D>. Am si eu cateva intrebari si o rugaminte daca se poate. As vrea sa stiu unde anume exista ... (vezi toată discuția)