avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tulburarea linistii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tulburarea linistii

Buna ziua! Am si eu o intrebare> La parterul blocului in care locuiesc functioneaza un magazin care are montate in exterior niste ventilatoare care fac un zgomot infernal si ziua si noaptea. Am reclamat in mai multe randuri acest fapt la directia judeteana de sanatate publica, dar nu s-a luat nicio masura, ba, mai mult, cei de la magazin au montat niste ventilatoare mai mari si mai zgomotoase. La ultima reclamatie mi s-a raspuns ca le-au pun in vedere celor de la magazin sa sa faca un studiu de impact asupra populatiei din zona ( fara niciun termen) si ca, daca concluziile vor fi negative, se vor lua masuri. Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MUNTEANUGABRIEL , utilizator 08:50, 31 Decembrie 2014
Intrebare: blocul este prevazut din constructie cu magazine la parter? ...
Buna dimineata! Este vorba de un bloc ANL care, la fel ca si celelalte blocuri ANL au prevazute la parter spatii comerciale. In prezent, doar parterul de la blocul meu este ocupat de un magazin, celelalte fiind goale. Magazinul de care va vorbesc a functionat pe rand la parterul acestui bloc, apoi au "falimentat" si s-au mutat la parterul ANL-ului de peste drum, apoi iar s-au mutat aici. Mai ma framantau niste intrebari si anume daca la infiintarea unui magazin este necesar avizul/acordul celor care locuiesc deasupra si care consideratia ca este institutia careia ar trebui sa ma adresez. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomotul unui agregat frigorific montat pe zidul blocului plutonia plutonia Problema este urmatoarea: La parterul blocului in care locuiesc exista un spatiu comercial cu destinatie vanzare produse alimentare. Acest spatiu are montat ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial in scara blocului gipanaul gipanaul De 10 ani, in scara blocului in care locuiesc, la parter s-a deschis un magazin de produse alimentare, inclusiv bauturi alcoolice, care (cel putin) pe timpul ... (vezi toată discuția)
Zgomot deranjant silviu1958 silviu1958 La demisolul blocului in care locuiesc se gaseste o firma care are amplasate mai multe ventilatoare care functioneaza continuu 24 de ore, facand un zgomot ... (vezi toată discuția)