avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vasile Val Popa, Dreptul muncii, Editura All Beck, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vasile Val Popa, Dreptul muncii, Editura All Beck, Bucuresti 2004

Va rog mult, are cineva idee unde pot gasi cartea asta?? Cumparat, imprumutat, biblioteca, PDF, orice!!
Evident ca am cautat pe Google deja... dar nu am reusit sa o gasesc spre comanda...
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 19:05, 31 Decembrie 2014
O gasiti aici
[ link extern ]
Of, e stoc 0 la libraria Eminescu...
Am cautat si la Biblioteca Judeteana si nici acolo nu o au...
Vedeti aici
[ link extern ]
Sa o cumpar, sa nu o cumpar...?!
M-a atras extraordinar de tare adnotarea magistrala:
Art. 49. [felurile si efectele suspendarii]
(1) Suspendarea contractului individual de munca poate interveni de drept, prin acordul partilor sau prin actul unilateral al uneia dintre parti.
Conduce la suspendarea contractului individual de muncă şi situaţia în care, din culpa angajatorului, salariatul nu a prestat munca, fie pentru că i-a interzis angajatorul, fie pentru că angajatorul i-a desfăcut abuziv contractul de muncă. (Vasile Val Popa, Dreptul muncii, Editura All Beck, Bucureşti, 2004, p. 112)

Pt ca mi-ar fi extrem de util sa solicit instantei sa constate suspendarea de drept a contractului de munca cu ocazia ca mi-au fost facute interdictiile respective la mijloacele de munca. Caz in care nu vor mai fi absentele nemotivate, care va conduce automat la admiterea contestatiei!
Problema este ca doctrina nu este izvor de drept si , prin urmare, instanta nu este obligata sa tina cont de ce scrie in ea.

De fapt, alti autori consacrati de Dreptul Muncii probabil au o parere contrara.

Alte discuții în legătură

Adnotari codul muncii ANDREI2002 ANDREI2002 adnotarile din codul muncii sunt litera de lege, au valoare de lege sau sunt doar pareri si interpretari care nu au valoare in procese. de unde pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Litigiu loc de muncă Marius_1979 Marius_1979 Bună ziua! Este vorba de încălcarea drepturilor angajatului, de către angajator. Mai precis este vorba despre, dreptul la repaus zilnic și ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen prescriptie pe perioada delegarii aidu aidu Pentru termenele de prescriptie devin incidente dispozitiile Decretului nr. 167/1958 relative la suspendare si intrerupere. De asemenea, se va aplica si ... (vezi toată discuția)