avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara

judecatorul din camera preliminara poate sa dea o sentintia cu suspendare la un caz penal?
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 20:14, 5 Ianuarie 2015
Judecatorul de camera preliminara verifica in principal legalitatea actului de sesizare si masurile preventive, procedura care este fara participarea partilor ... sentinta se da ca urmare a analizarii probatoriului administrat in faza de urmarire si in faza cercetarii judecatoresti.
Cititi Decizia CCr nr.641/2014. Procedura de camera preliminara va fi cu citarea partilor.
va fi cu citarea partilor...dar atunci se pronunta numai cu privire la legalitatea actului de sesizare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea de a răspunde a parchetului viorelv viorelv Este sau nu constituțională fapta judecătorului de camera de a invoca din oficiu excepții, pe care tot el se rezolva în camera de consiliu, fără a se ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara si rechizitoriul in ncpp - notiuni, informatii relunelu relunelu Buna ziua.As dori sa stiu cum pot afla date din rechizitoriu,si deasemenea ce presupune \'\'camera preliminara\'\'.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Trimis in judecata fara a fi audiat mezgageza mezgageza am primit de la judecatorie o comunicare rechizitorie cica am fost trimis in judecata pentru inselaciune si ca dosarul se afla in camera preliminara..mentin ca ... (vezi toată discuția)