avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba cu martor pentru dovedire prejudiciu, neplata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba cu martor pentru dovedire prejudiciu, neplata drepturi banesti, concediere abuziva

Instanta a incuviintat proba testimoniala pt demonstrarea prejudiciului pe care mi l-a adus angajatorul prin neplata drepturilor banesti, inclusiv concediere abuziva.
Va rog sa imi faceti cateva recomandari cu privire la ce sa-i intreb pe martor pentru a evidentia acest prejudiciu.
Cel mai recent răspuns: ContSters337354 , utilizator 19:31, 7 Ianuarie 2015
in primul rand martorul trebuie sa relateze imprejurari de fapt pe care le-a cunoscut nemijlocit
apoi dvs trebuie sa distingeti intre prejudiciul material si cel moral..

prejudiciul material mai mereu poate fi dovedit cu acte..si cred ca doriti sa dovediti cu martori prejudiciul moral

plecand de la aceasta premisa cred ca ar trebui sa intrebati martorii daca stiu de la ce venea supararea dvs.

:luck:

Ultima modificare: Vineri, 2 Ianuarie 2015
Admin, administrator
Inteleg in ce consta procedura!
Insa ce ma vexeaza pe mine... oamenii obisnuiti inteleg in ce consta prejudiciul ca ani de zile nu se achita datorii!!!!
Insa cum ii explic asta instantei ??
am inteles ce va vexeaza:D

cred ca ar trebui sa explicati instantei ceea ce spuneti aici....ca sunteti vexat de atitudinea angajatorului.....si nu neaparat ca aveti un prejudiciu material sau moral
Nu ma vexeaza atitudinea angajatorului, ci atitudinea voastra si prezumtiv a instantei!

Daca eu v-as lua toate posesiunile pe care le aveti, casa, masina, tot... ati fi de parere ca singurul prejudiciu care s-a produs este cel material, constand in valoarea posesiunilor respective?
ok! bag seama ca vreti consultatii gratuite..
e mai ieftin aici decat sa platiti un avocat...si in plus aici nu va confruntati fata in fata cu avocatul..astfel ca puteti sa spuneti orice aiureli ( cum si faceti dealtfel)))..)

evident ca am fi, daca am sti ..in prezenta a ceea ce..bla bla contravaloarea lipsei de folosinta promovata cu temei de drept material ca si un delict, un fapt juridic, se poate proba si cu martori

nu numai cu martori...

apoi, sunteti serios ori ba? aveti o spetza sau testati? eu am sesizat oarece cunostinte demne de o buuuna secretar la dvs:D depinde doar de dvs pe cine doriti sa impresionati cu miile de intrebari:magic:
:rofl:

Alte discuții în legătură

Test adn dany6969 dany6969 Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in litigiile de munca MihaelaAna MihaelaAna Buna ziua,am sa intru direct in subiect,anul acesta am castigat un proces cu fostul angajator in care mi sa anulat decizia de concediere mi s-au platit ... (vezi toată discuția)
Daune mironescu valentin mironescu valentin Din parte vatamata,daca ma constitui parte civila,in proces penal in care sunt m-ai multi inculpati. Care sunt sansele sa ma indrept cu pretentii catre toti ... (vezi toată discuția)