Instanta a incuviintat proba testimoniala pt demonstrarea prejudiciului pe care mi l-a adus angajatorul prin neplata drepturilor banesti, inclusiv concediere abuziva.
Va rog sa imi faceti cateva recomandari cu privire la ce sa-i intreb pe martor pentru a evidentia acest prejudiciu.
Multumesc pt nota optimista :)
Am mentionat deja ca Instanta a incuviintat proba testimoniala pt demonstrarea prejudiciului pe care mi l-a adus angajatorul prin neplata drepturilor banesti, inclusiv concediere abuziva.
Ceea ce ma intereseaza nu este consultanta juridica personalizata... pt care e temeinic sa solicitati sa va platesc.
Ci din bogata voastra experienta si cunoastere, sa imi sintetizati cateva sfaturi generale!!!
Test adn
dany6969
Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Daune
mironescu valentin
Din parte vatamata,daca ma constitui parte civila,in proces penal in care sunt m-ai multi inculpati. Care sunt sansele sa ma indrept cu pretentii catre toti ... (vezi toată discuția)