1. Întâi de toate o să vă rog ca, pe viitor, să nu mai scrieți întrebările dvs. în alte topicuri. Primul motiv este acela că îl văduviți pe inițiatorul topicului de alte răspunsuri care să îi rezolve problema, ceea ce nu este corect, iar în al doilea rând pentru că așa prevede regulamentul de postare în Forum.
3.1. Înainte de a deschide un topic nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
(...)
- daca ai cautat si nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta, deschide un topic nou - nu posta intr-unul deschis de altcineva, intrebarea ta va fi stearsa pentru ca nu are legatura cu ce intrebarea initiatorului subiectului.
2. Redactarea cu întârziere a unei hotărâri judecătorești nu are relevanță. Cheltuielile de judecată obținute într-un litigiu pot fi recuperate prin punerea în executare a hotărârii/hotărârilor prin care au fost acordate. Executarea silită se poate efectua numai în temeiul unui titlu executoriu, iar titlurile executorii sunt, de principiu, cele enumerate la art. 632, alin. (2) Cod procedură civilă (vedeți art. 632 - art. 640 Cod procedură civilă). Termenul în care se poate obține executarea silită a hotărârii/hotărârilor judecătorești este de 3 ani și începe să curgă de la data rămânerii ei/lor definitivă/definitive (art. 705 Cod procedură civilă).