avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acte trecere frontiera
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acte trecere frontiera

salutari...miam pierdut pormoneu cu tot cu acte permis si carte identitate...as vrea sa va intreb daca cu certificatul de nastere si copie de buletin pot trece granita?astept raspuns multumesc :(
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 18:26, 2 Ianuarie 2015
este necesar un act de identitate in original (buletin,CI,pasaport), certificatul de nastere nu este suficient

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute LUPEA MARIA LUPEA MARIA mi-am pierdut astazi actele-buletin de indentitate,permis auto,talon masina...care este primul pas? si apoi?? multumesc (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul annamaria1985 annamaria1985 buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere? (vezi toată discuția)