avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Farse in locuri publice!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Farse in locuri publice!

Buna ziua!

As dori sa deschid pe youtube un canal pe care sa postez farse care le voi face pe viitor daca acest lucru nu este ilegal.

In speta ma intereseaza sa fac farse amuzante unor persoane necunoscute , in locuri publice ( farse la limita bunului simt si fara pic de obscenitatii) si as dori sa stiu daca acest lucru este sanctionat de lege in orice mod ?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 12:10, 3 Ianuarie 2015
Daca acea limita de care aminteati va fi respectata si detineti acordul scris sub semnatura a celor ce vor apare in clipurile video - nu va fi problema.
Acordul scris al persoanelor implicate, solicitat ulterior, dar in timp real, ar fi obligatoriu. DAR, eu sunt de parere ca acordul exprimat verbal, filmat si pastrat ar face procedura mult mai simpla, fiind tot atat de legala. Astfel va aparati si de eventuale actiuni in instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - youtube Aly07 Aly07 Buna seara! Intentionez sa folosesc niste sectiuni din anumite clipuri amuzante cu teme sportive( ex: momente amuzante dintr-un meci de fotbal). Am observat ... (vezi toată discuția)
Camera de filmat la bordul masinii ionutmihai05 ionutmihai05 Buna ziua, Recent am avut o discutie cu un prieten referitoare la utilizarea camerelor de filmat la bordul masinii. Sunt interesat sa achizitionez un astfel ... (vezi toată discuția)
Preluare film youtube mfdunhill mfdunhill buna ziua, in cadrul unui buletin de stiri de pe statie TV din Romania a fost difuzat un material video filmat de mine si postat pe canalul meu de youtube. ... (vezi toată discuția)