Buna ziua
Societatea emite pentru doi clienti diferiti chitanta cu aceeasi serie si numar.
(chitanta dublata ca si serie si numar dar cu sume diferite si beneficiari diferiti)
Care sint obligatiile societatii in aceasta situatie ? Ele nu mai pot fi anulate deoarece au fost deja inregistrate in contabilitate.
Multumesc
Se poate reface chitanta cu nr corect, dupa ce se anuleaza,iar in contabilitate se modifica ca atare cu numarul corectat,orice soft pentru contabilitate permite modificari, iar aici nu este vorba de afectarea declaratiilor fiscale si nici macar de modificarea sumelor din registru de casa pentru care chitanta reprezinta document justificativ.
Greseala in rca
peugen
Buna ziua,
Am comandat online o polita RCA, am primit-o si am constatat ca mi s-a gresit numarul de inmatriculare < in loc de V aparea litera B >. Ce se ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.