avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D

Buna ziua si La multi ani tuturor. Vreau sa infiintez o socieatate SRL-D si administrator vreau sa fie sotia mea. Ea este in postnatal si vreau sa stiu daca exista riscul ca ea sa piarda alocatia de 800 lei. Vreau ca ea sa figureze doar ca administrator si eu sa fiu singurul angajat. Nu are pretentie la nici un salar sau orice tip de plata. E posibil asta? Ce pot face? Va multumesc tuturor!

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d ioannn ioannn Intrebare: in momentul de fata, pentru persoanele pana in 35 de ani care se incadreaza si in toate celelalte cerinte ale constituirii unui SRL-D, infiintarea ... (vezi toată discuția)
Srl-d daca am deja srl? pb pb Salut, Vroiam o confirmare. Nu pot sa fac un SRL-D si sa beneficiez de scutirile pana la 4 angajati / 10.000 EUR nerambursabili daca sunt deja asociat (sub ... (vezi toată discuția)
Declaratie pgabriel28 pgabriel28 Buna ziua.Din cate am inteles eu ca tata trebuie sa dau o declaratie inainte ca, copilul sa implineasca 1 an ca nu beneficiez de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)