avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl-d

Intrebare: in momentul de fata, pentru persoanele pana in 35 de ani care se incadreaza si in toate celelalte cerinte ale constituirii unui SRL-D, infiintarea acesteia nu este GRATUITA?
Am vorbit PERSONAL cu cineva din Bucuresti de la Reg. Com. si mi-a spus cu gurita lui ca este gratuit sa-mi deschid acest tip de firma.
Observ ca sunt persoane care platesc totusi 800-900 lei pentru toate procedurile. Deci?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 21:49, 16 Iunie 2014
Infiintarea SRL-D este gratuita in ceea ce priveste taxele de la Reg. Com., Este posibil sa plateasca catre firme de consultanta altfel nu imi explic sumele pe care le vehiculati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui srl-d Florentin01 Florentin01 Buna Ziua as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru deschiderea unui SRL-D si toti pasii care trebuie sa i urmez pentru deschidere (vezi toată discuția)
Vreau sa mai deschid inca un srl FREDU FIN FREDU FIN Buna ziua, am o speta mai ciudata, am un SRL-D de 3 ani si vreau sa mai deschid inca un SRL normal dar intampin dificultati de 3 saptamani . 1. in ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl prin notar gogutza gogutza Suntem un srl cu 2 asociati/administratori, fara datorii. Vrem sa vindem firma si un eventual cumparator a propus sa facem vanzarea prin notar. Ce pasi ... (vezi toată discuția)