avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa mai deschid inca un SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa mai deschid inca un SRL

Buna ziua,

am o speta mai ciudata, am un SRL-D de 3 ani si vreau sa mai deschid inca un SRL normal dar intampin dificultati de 3 saptamani .

1. in acelasi apartament figureaza ca sediu social si cealalta firma si imi trebuie declaratie, act de la NOTAR eu am alergat la 35 de notari si 15 ma programeaza dupa 15-20 luna viitoare , altii nu stiu sa completeze acel act si 2-3 nu vor ca asa e modern in 2017 .

Ce solutie imi oferiti ?

2. Din cate am inteles daca am un SRL cu administrator unic si asociat nu pot deschide alta firma in care sa fiu asociat unic decat cu o alta persoana,pot fi administrator unic dar nu asociat unic - problema este ca vreau sa aduc acel SRL ca si asociat dar mi se cere hotarare AGA in noua firma, cine mama supararii face aceasta hotarare ca am sunat la avocati de-mi iasa pe gat si nici unul nu este disponibil ?

Mersi
Cel mai recent răspuns: FREDU FIN , Consultant fiscal 10:18, 3 Iunie 2017
Decizia se face de către asociatul unic, adică dvs. Apoi, se face mențiunea la registrul Comerțului. Mă mir că nu găsiți un avocat să vă ajute. Din ce localitate sunteți?
Ultima modificare: Vineri, 2 Iunie 2017
Adrian ALBU, Avocat
Hotararea AGA e de fapt Decizia Asociatului Unic si daca mergeti la registrul comertului, in orasul unde infiintati societatea, au un birou de consultanta unde va indruma ei gratuit, in sensul ca redactati actele necesare acolo.
Sunt din Cluj Napoca si am sunat la toti avocatii pe care i-am gasit pe strada si pe internet, toti sunt ocupati, toti au procese in Galati,Pitesti, Ploiesti, Bucuresti, Constanta, Alba si cei care sunt in oras nu fac asa ceva !

Am sunat la 5 case de avocatura si am lasat datele de contact si nu m-au sunat - asta e ghinionul meu in noua firma , sper sa am inca nervi sa rezist !

Am vorbit cu 3 avocati care sunt marisori pe la TV si ei nu se incurca cu astfel de nimicuri, ei sunt ditamai vedetele de la TV .

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Iunie 2017
FREDU FIN, Consultant fiscal
~ Conținut șters la cerere ~
Am gasit un model la unul din clientii mei si o sa-l fac asemanator.

Mai am o problema , din cate vad la varsarea capitalului social eu ca asociat trebuia sa aduc 180 si firma SRL 20 de lei, 18 si 2 parti sociale dar cei de la banca mi-au facut pentru toata suma 200 de lei pe mine ca persoana fizica , ce se poate face ? ma duc la banca si vars alta suma pt capitalul social -celalalt SRL ?

MERSI
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iunie 2017
FREDU FIN, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-majorare capital social. in ce termen? adela05 adela05 La un SRL, hotararea prin care se face majorare de capital social, trebuie sa fie o hotarare a adunarii generale sau extraordinare? De asemenea, tot la ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl babysee babysee Buna ziua, va rog frumos, ma puteti ajuta cu un model de hotarare AGA prin care se decide infiintare unui SRL? Hotarare AGA a asociatului unic persoana ... (vezi toată discuția)
Cooptare 2 asociati scorus69 scorus69 Buna ziua Va rog frumos daca poate sa mi dea si mie cineva un model de decizie a asociatului unic care coopteaza intr-un srl inca 2 asociati care vor sa ... (vezi toată discuția)