avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT DIN STRAINATATE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT DIN STRAINATATE

Buna ziua..am revenit cu o alta problema.Pe scurt:
Eu m-am casatorit in februarie 2006 si in iunie 2006 eram deja separati,el plecand fara sa dea nici o explicatie.Am plecat amandoi in strainatate(fara sa pastram legatura).As dori sa bag eu divortul,m-am informat si am aflat ca trebuie o procura speciala pentru avocat, copia legalizata de la permisul de sedere din strainatate si certificatul de casatorie in original + taxele de judecata.Este adevarat?Poate sa-mi spuna cineva cam cat m-ar costa totul si cat timp dureaza?Daca soacra mea nu vrea sa-mi dea originalul de la certificatul de casatorie exista alta alternativa???(sotul meu este de acord cu divortul si nu avem nici copii, nici bunuri de impartit)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: magdalenaelc , utilizator 00:16, 1 Aprilie 2011
buna seara! am si eu o intrebare, daca divortezi din strainatate, cum poti dupa aceea sa-ti schimbi toate actele fara sa ajungi in tara? unde le poti schimba?
ma refer la buletin, permis de conducere...

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)