avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare vanzare teren intavilan.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare vanzare teren intavilan.

Buna ziua,
Vreau sa stiu si eu ce acte am nevoie pentru vanzarea unui teren intravilan. Terenul este al parintilor mei, iar ei au titlul de proprietate.M-am inteles cu cel care cumpara ca sa faca el intabularea si cadastru. Mai trebuie sa scot ceva eu de la Primarie sau din alta parte?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adrian46 , utilizator 17:38, 4 Ianuarie 2015
Înainte de vanzare trebuie intabularea altfel nu puteti semna actul. In afara de acest lucru va trebuie certificatul fiscal pe luna in curs. Titlu de proprietate in original, daca terenul are o alta categorie de folosință decât cea curti construcții o adeverinta ca nu este arendat sau ca este arendat ..., certificatul de căsătorie al parintilor daca terenul din titlu este bun comun. Cărțile de identitate ale proprietarilor.
Am inteles,
Multumesc frumos.
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat achizitie teren extravilan aurelyan aurelyan Doresc sa achizitionez un teren in Branesti, teren care este la limita intravilanului cu extravilanul (vis-a-vis). Proprietarul are decat titlul de ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cf titlu de proprietate nataliatal nataliatal Detin un titlu de proprietate emis in baza legi 18/1991dar care nu a fost inscris in cartea funciare . As avea intrebarea daca acesta se poate inscrie acum in ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta din arabil in curti constructii Teodor V Teodor V Buna, seara. In 2004, dintr-o eroare, cadastristul a gresit categoria de folosinta a terenului din arabil in curti constructii, intabulandu-l ca teren cu ... (vezi toată discuția)