avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... 2% din impozitul pe venitul agricol catre o institutie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

2% din impozitul pe venitul agricol catre o institutie non-profit

Avem 3 ha de teren agricol dat in arenda, cum pot vira 2 % din impozitul pe venitul obtinut catre o institutie non-profit? Multumesc mult!!!

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 virare 2% catre institutii nonprofit damian1977 damian1977 Buna ziua! Sunt persoana fizica si am dat terenul agricol in arenda. Am inteles ca cel care imi lucreaza pamantul imi va plati el impozitul pe venitul agricol. ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite in agricultura VelicuG VelicuG Buna ziua, Am mostenit de la tatal meu 7 ha de teren agricol,teren care este dat in arenda,subventia de la stat o ia arendasul,vreau sa stiu daca eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit pe un teren agricol al cărui proprietar e decedat kostas_rx kostas_rx Cum se poate stabili impunerea pt a plati impozitul pe terenul agricol daca proprietarul de pe titlul de prop. e decedat, dar pamanul este dat in arenda? (vezi toată discuția)