avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200 virare 2% catre institutii nonprofit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200 virare 2% catre institutii nonprofit

Buna ziua! Sunt persoana fizica si am dat terenul agricol in arenda. Am inteles ca cel care imi lucreaza pamantul imi va plati el impozitul pe venitul agricol. Eu vreau sa donez 2 % din acest impozit catre o institutie non profit. Cine completeaza si depune declaratia 200 pentru anul 2014? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:22, 18 Octombrie 2014
Arendasul retine si plateste impozitul in cuantum de 16%, care este final. De aceea, dvs. nu mai trebuie sa depuneti declaratia 200.

Cu toate acestea, puteti opta pentru a vira 2% din impozit organizatiei nonprofit pe care o doriti cu ajutorul declaratiei 230. O gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)
Impozitul pentru pamantul arendat dumitru738 dumitru738 Am revenit cu o noua intrebare legata de obligativitatea impozitului pentru pamantul arendat. Cui revine obligatia: proprietarului sau arendasului? Si o alta ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite in agricultura VelicuG VelicuG Buna ziua, Am mostenit de la tatal meu 7 ha de teren agricol,teren care este dat in arenda,subventia de la stat o ia arendasul,vreau sa stiu daca eu trebuie ... (vezi toată discuția)