Problema este ca ei declara 100% ce este in contract si nu realitatea, in contract la program scrie ca programul este de 8 ore pe zi, 40 de ore pe saptamana si ca repartizarea programului se face inegal (ore zi/ore noapte/inegal).
Am dat de acest articol la un mic search pe net:
[ link extern ]
Deci este imposibil ca ei sa declare programul real in vreun fel pt ca intr-o saptamana se intampla sa muncesc 48 de ore iar in alta 64 de ore (in functie de cum pica tura) + ore / zile suplimentare cand este cazul.
In cazul de fata ma mai ajuta acea dovada de care spuneti? Eu trebuie sa dovedesc cumva ca in contract este trecut un alt program fata de cel real si/sau faptul ca se fac mai multe ore suplimentare decat permite legea. Eu practic transpus in program de 8 ore lucrez 7 zile din 7.
In contract nu este nimic specificat de pauzele de lucru, acestia pot spune ca ofera pauza lungi si dese pt a mai "taia" din nr orelor suplimentare? Noua nu ni se impune un anumit nr de pauze, ni se permite sa luam pauza cand vrem atata timp cat ne permite si nivelul de lucru.