Buna ziua! As dori sa stiu la ce varsta ma pot pensiona,fiind nascut in anul 1956 luna iunie.
-Am lucrat din octombrie 1973 pana in martie 1978 avand grupa 1 dar cu 75%. Nu stiu daca se ia in considerare grupa 1 daca am lucrat sub 6 ani,eu avand doar 4,5ani lucrati in grupa 1 cu 75 %,stiind ca se poate lua in considerare doar de la 6 ani in sus.
-Din martie 1978 pana in aprilie 2007 am lucrat in avand grupa 2 cu 75%.Din cate stiu grupele s-au desfiintat din aprilie 2001,deci eu avand grupa 2 cu 75% din martie 1978 pana in aprilie 2001.
-Din septembrie 2007 pana in prezent am lucrat in alte locuri de munca avand o singura intrerupere de 1 an de zile.
-Va rog sa imi spuneti cand ma pot pensiona pentru ca nu am gasit unde sa pot calcula aceste grupe cu 75%,si daca se poate lua in considerare grupa 1 cu 75% avand lucrat mai putin de 6 ani.
-Nu am facut armata.Perioada armatei am lucrat-o tot la locul de munca unde am avut grupa 2 cu 75%.
-Din 2007 lucrez pana in prezent avand o singura intrerupere de 1 an de zile,fara conditii deosebite.
Despre pensionare
deatcugicu
ma numesc Deatcu Gicu si va intreb in legatura cu pensionarea . Am lucrat din 1978 si pana in prezent ,am 60 ani si 5 luni ma pot incadra la pensie limita de ... (vezi toată discuția)