avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire de domiciliu

Buna ziua si la multi ani.Doresc sa aflu si eu raspuns la o intrebare din nefericire cu sotia nu ne mai intelegeam si ea a hotarat sa divortam lucru cu care sunt si eu de acord. Nu avem copii impreuna dar ea a mers intr-o dupamasa cand nu eram eu acasa si si-a strins toate lucrurile si a plecat in chirie.Avem acelasi domiciliu pe buletin iar casa a fost cumparata de tatal meu.Cum ar trebui sa procedez este parasire de domiciliu sau abandon?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 11:37, 5 Ianuarie 2015
Nu are nici o relevanta faptul ca sotia a plecat,daca nu va intelegeti sa divortati la starea civila sau la notar (amiabil) aveti posibilitatea de a divorta in instanta,din culpa comuna sau exclusiva a uneia dintre parti.Neavand copii varianta ideala ar fi sa rezolvati amiabil.
Presupun ca nu sunteti in intretinerea sotiei si ca urmare nu este abandon, iar parasire de domiciliu nu este pentru ca ati decis sa divortati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu gabriel82 gabriel82 Buna ziua!Am o mare problema:sunt casatorit de doi ani si in ultimele luni nu ma mai inteleg cu sotia iar acum doua luni a plecat de acasa si nu mai exista ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal de catre sotie cu act de mana semnat Dan Mihai Dan Mihai Buna seara Va rog din suflet , am si eu o problema cu Sotia de 4 saptamani a plecat de acasa , a venit mama ei sora ei , si a luato de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu caius mihai caius mihai buna!ma intereseaza ce inseamna parasire de domiciliu,si daca eu,ca sot si tata pot fi incadrat in categoria asta,in cazul in care plec din casa,intr-o ... (vezi toată discuția)