avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... *Martor de meserie* in Procesele Verbale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

*Martor de meserie* in Procesele Verbale

Buna ziua, am un proces pe rolul unei instante, in urma unei contestatii la un PV aplicat de catre IPJ,, la o simpla cautare a martorului din partea politiei in portalul justitiei am depistat cu stupoare ca martorul este prezent in 10 procese cu IPJ.
Nu am avocat, pot sa invederez acest aspect judecatorului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: radu_cucos2006 , utilizator 16:21, 22 Ianuarie 2015
va multumesc pentru raspunsuri,, dupa cum era de asteptat , martorul nu a binevoit sa-si faca prezenta,, drept urmare domnul presedinte a dispus ca martorul sa fie amendat si adus cu mandat, am adus la cunostinata faptul ca este martor de meserie al politiei,, raspunsul a fost unul destul de comic,,, **daca e de meserie..sa si-o asume!!**
Eu am un subiect de contestatie mai ciudat,,
-- am ramas fara permis de conducere ca nu am stat in masina,, , dar am stat la masina,,:) si eram afara din masina in urma indicatiilor domnului politist care a dorit sa verifice portbagajul,,:)
-- am fost surprins cu radarul in afara localitatii cu 75km/h,, politia zice ca era in localitate,, dar din inregistrare nu se poate deslusi locatia,,,
-- am ramas fara certificat de inmatriculare(proprietate personala) ca nu aveam itp taxi,,dar masina nu era echipata taxi, dar avea itp_ul la 2 ani.
Ramane de vazut,,, va tin la curent

Nu e clar ce spuneti. Cum a stiut domnul politist ca va trebuie itp taxi daca masina nu era echipata taxI...
doar ca era galbena,, fara accesorii taxi,, am facut taximetrie,, si nu mai fac,, masina a ramas galbena,, si in certificat,, doar ca nu avea lampa, ceas, sah,,, si daca nu are lampa pusa si insemnele taxi nu este considerata taxi,, in acelasi timp este si masina mea personala,, asta ce inseamna,,, fac taximetrie doar cand am ceasul,si lampa pe masina,, in rest sunt un simplu participant la trafic,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura contravenient alexandru78 alexandru78 sunt sofer de taxi si lucrez la un patron. am primit o amenda de la un subinspector de politie la legea 38/2003 . n-am vrut s-o semnez . seful meu era acolo. ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere dolce_2001 dolce_2001 Buna seara,as dori sa va cer parerea despre cum ar trebui sa procedez in urmatorul caz: La data de 11.10.2010 venind dinspre Soseaua Mihai Bravu ,cand am ... (vezi toată discuția)
Martorul asistent nu poate fi găsit și nici adus cu mandat. ce valoare are, în aceste condiții, semnătura lui de pe pv? nchris nchris In cadrul P.V. de contraventie a fost trecut de catre politist ca martor asistent o persoana care nu a asistat la fapta. Martorul meu din masina a ... (vezi toată discuția)