avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea numelui copiilor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea numelui copiilor dupa divort

Am o intrebare , intrebarea este urmataorea...... Cunosc o Doamna care are o Fetita de 11 ani cu un barbat care a parasit-o inainte de a se naste fetita, Acum doamna vrea sa dea divort de el si vrea sa treaca fetita pe numele ei, fetita fiind pe numele fostului sot, cum se procedeaza?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2015
MelitaBogdan, utilizator
Cel mai recent răspuns: MelitaBogdan , utilizator 12:54, 5 Ianuarie 2015
numele copilului nu se schimba ca urmare a divortului sotilor
Dupa divort d-na solicita schimbarea numelui copilului pe cale administrativa. Problema este ca are nevoie de acordul tatalui copilului, mai exact a fostului sot.
Va multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O hartie,care poate schimba viata unei fetite maria.monica38 maria.monica38 Suntem in Norvegia de un an,eu fetita din prima casatorie,si actualul meu sot. Acum ne-am reinnoit cerea la politia din Norvegia,ptr a ramane aici ... (vezi toată discuția)
Vreau să întreb și eu ceva eu am o fetita cu primul bărbat ... Adri98 Adri98 Vreau să întreb și eu ceva eu am o fetita cu primu bărbat în certificat este el trecut la tata nu am fost căsătoriți și când copilul avea 2 luni ne ... (vezi toată discuția)
Vreau sa trec copilul pe numele meu zeus29 zeus29 Sotia mea are un copil cu un alt barbat,si eu as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a-l trece pe numele meu.( tin sa precizez ca copilul nu a beneficiat de ... (vezi toată discuția)