avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Modele de acte administrative
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Modele de acte administrative

Buna ziua.As dori si eu un model de "act administrativ de numire in functie" "act administrativ de destituire din functie " si "act administrativ de demisie" .Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 5 Ianuarie 2015
Actul administrativ de numire are formă scrisă şi trebuie să conţină temeiul legal al numirii, numele funcţionarului public, denumirea funcţiei publice, data de la care urmează să exercite funcţia publică, drepturile salariale, precum şi locul de desfăşurare a activităţii.

Modele gasiti aici : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici- dispozitie de incadrare Filip Alexandru Filip Alexandru Imi puteti spune va rog, in ce act normativ se specifica ca functionarii publici sunt incadrati doar prin dispozitie si nu si prin contract de munca? Am auzit ... (vezi toată discuția)
Decizie oanamustatea oanamustatea doresc sa vad un model de decizie de numire a unui functionar public de executie pe un post vacant. multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Dreptul muncii ContSters357435 ContSters357435 imi spuneti va rog , personalul angajat prin dispozitia Presedintelui consiliului judetean neavand un contract de munca acesta fiind inlocuit de dispozitia de ... (vezi toată discuția)