avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata catre FPVS
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata catre FPVS

Buna ziua am o problema in legatura cu plata catre FPVS.

Acum 3 ani tatal meu a avut un accident auto care s-a soldat cu decesul victimei, a fost gasit vinovat, si-a luat pedeapsa penala, FPVS a despagubit apartinatorii victimelor deoarece tatal meu nu avea RCA valabil iar tatal meu a facut un ANGAJAMENT DE PLATA pe o suna anuala destul de mare care in prezent nu o mai putem plati! Se poate reesalona plata sau eventual o poprire pe pensie?

Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2015
TziTzi_84, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagubire accident auto din culpa victimei d.flory d.flory Am rugamintea sa ma ajutati nin urmat.speta:am fost implicat intr-un accident auto cauzat din culpa victimei(pers.fizica care traversa neregulamentar)si masina ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, rca-ul meu este expirat leorot leorot buna seara, astazi am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, din vina lui, pe care si-a recunoscut-o. eu am rca expirat. pot sa imi repar ... (vezi toată discuția)
Asigurare masini introduse in tara inaninte de aderarea la u.e. visirin visirin Am o intrebare legata de actele ce se solicitau la intriducerea in tara a masinilor din strainatate , inainte de aderarea la U.E . Era obligatorie polita de ... (vezi toată discuția)