avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declarare adaos comercial la finantecf.legea12/90 ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declarare adaos comercial la finantecf.legea12/90 republicara

buna ziua,

modificare noua la lg12?

poate ma lamureste cineva la aceasta problema:
este obligat ad.torul sa depuna la finante o notificare cu privire la adaosul comercial practicat?
Daca da atunci in ce termen trebuie depusa notificarea si daca trebuie afisat si in unitate adaosul practicat.

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 20:40, 5 Iunie 2009
da, aveti obligativitatea depunerii unei declaratii pe proprie raspundere a administratorului cu priire la adaosul comercial pe care il practicati. Nu este o declaratie tipizata , ci una interna.
Termenul este de 30 de zile de la data publicarii in monitorul oficial si a fost publicat in 05.05.2009.Asta inseamna ca astazi este termen limita.
Mult succes,
Eu am depus ceva de genul:

DECLARATIE
Avand in vedere art.1 lit f0 din Legea 12/1990, republicata, declar ca adaosul comercial pe care societatea il practica este intre 0% si 800 %, idem cele de comision.
Administrator,

Daca nu ati depus declaratia pana acum, trimite-ti cu posta in cursul dupa-amiezei.
dar exista obligativitatea depunerii declaratiei si la directia de impozite si taxe locale?...asa mi s-a spus la Administratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaos comercial noc2 noc2 In cazul unei societati care importa si vinde produse , en gros este obligata sa declare adaosul comercial al admin financ ? Se depune vreo declaratie ptr ... (vezi toată discuția)
Urgent-declarare adaos comercial vlad.aurelia vlad.aurelia Buna ziua, Iata vin cu o noua problema .Unde si cand trebuie declarat adaosul comercial practicat de o societate comerciala? Care este baza legala ?Va rog ... (vezi toată discuția)
Declarare adaos comercial anamariacelik anamariacelik pana lace data si ce lege reglementeaza declararea adaosului comercial practicat de societate?:):((X-( (vezi toată discuția)