avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pusa pe cardurile sotului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pusa pe cardurile sotului

buna ziua!
sotul meu,are pusa poprire pe niste carduri.eu vreau sa deschid un depozit la termen pe numele meu.
cei de la fisc imi pot lua banii in contul datoriei sotului meu?
mentionez ca viram in fiecare luna o suma de bani in contul datoriei
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:42, 5 Ianuarie 2015
Daca nu dvs sunteti cea supusa urmaririi silite, atunci nu aveti niciun motiv sa nu deschideti acel cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita inceputa in vechiul cod si redeschiderea executarii in noul cod desirelia75 desirelia75 s-a inceput executarea silita pe vechiul cod.noul cod civil este in avantajul creditorului,al meu in acest caz si as putea recupera sumele de bani. ce pot ... (vezi toată discuția)
Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând ... DannyDaniela DannyDaniela Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând că are 14 ani și eu am proprie pe salariu îmi poate afecta banii din cont,eu acum nu mai ... (vezi toată discuția)
Agent de executare firma recuperare debite liliigretz liliigretz Buna ziua, In anul 2004 am imprumutat de la banca 10.000 euro fara nici o garantie(aveam salar mare). In anul 2007 m-am imbolnavit, a trebuit sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)