Buna seara,am intentionat sa ma angajez la o firma,cand mi-au adus contractul am refuzat sa-l semnez (era o mizerie...spatii necompletate,fara detalii specifice foarte importatante),dar firma daduse deja contractul la revisal.Acum nu pot sa-mi bag nici dosarul de somaj...fiind inregistrat ca angajat de la sfarsitul lunii trecute.Unde mai pui ca in doua zile #-otrece si termenul legal de 10 zile in care pot baga dosarul pentru continuitate.Un reprezentat al firmei respective taraganeaza treaba ca sa semnez contractul si sa nu ia firma amenda pentru eroare Revisal.Ce pot face in aceasta situatie?Fac reclamatie la ITM?Alte sugestii?#-o
Buna dimineata!
cristin20
Ce presupune trecerea angajatilor de pe o firma pe alta a aceluiasi angajator? intocmirea dosarelor de personal, operare si transmitere revisal a CIM cu o zi ... (vezi toată discuția)
Revisal ajutor
ochio
la firma s-a facut angajari, si cum este normal , a introdus in revisal, dar surpriza a fost ca dupa analize nu s-a mai prezentat la firma pt. semnarea ... (vezi toată discuția)
10.000 amenda!
Herra_
Am o societate cu 7 angajati. La un control ITM, doua dintre angajate au dat date eronate despre data angajarii lor. Una dintre ele a spus ca este angajata din ... (vezi toată discuția)