avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata!

Ce presupune trecerea angajatilor de pe o firma pe alta a aceluiasi angajator? intocmirea dosarelor de personal, operare si transmitere revisal a CIM cu o zi inainte de inceperea activitatii, operare si transmitere revisal incetare CIM exact in aceasi zi de incepere a activitatii astfel incat salariatii sa nu aiba nici o zi intrerupere. Astfel, daca trecerea salariatilor se face incepand cu 01 septembrie, in 31 august se va transmite revisal cu noile CIM-uri si pe data de 03 septembrie se va opera si transmite revisal cu incetarea activitatii ? Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 08:25, 10 August 2018
Buna dimineata,

Redactare+ semnare decizii de incetare de catre angajator+ salariati -transmitere in REVISAL in 31.08.2018

Incheiere contracte de munca +semnare de catre salariati, angajator in 31.08.2018 cu incepere efectiva din 03.09.2018-transmitere in REVISAL in 31.08.2018

Multumesc! Daca fac incetare in 31.08.2018, ultima zi de munca nu este 30.08? as vrea sa fie continuitate ....multumesc frumos!
Opinia ITM nu este unitara referitor la acest aspect al datei incetarii contractului de munca.
Ajuta documentele complementare, in caz de control...
Daca treceti in decizie ca data de incetare 31.08.2018 din pontaje reiese de exemplu ca este ultima zi de activitate, incetarea intervenind la finele programului de lucru.
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Constantin Vera, Contabil
Cum se face transferul salariatilor - prin preluare (transfer in baza Legii 67/2006) sau prin incetare/angajare ?
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
prin incetare /angajare, firmele apartin aceluiasi angajator

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal neon butterflies neon butterflies daca cererea de incetare a cim cu acordul partilor este facuta incepand cu data de 30.05.2011, in cat timp trebuie despus revisalul? (vezi toată discuția)
Semnez cim, vreau sa stiu termenul limita cand angajatorul este obligat sa-l inregistreze larafabian larafabian dupa ce semnam cim, care este termenul de depunere de catre angajator al acestuia la itm? (vezi toată discuția)