avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul Operational Ajutorarea Persoanelor ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate

Buna seara,
In luna oct 2014 am primit un cupon de la Min Fondurilor Europene, prin care aveam dreptul de a mi ridica produsele acordate, ca persoana defavorizata. Ulterior m am angajat. Intrebarea mea este daca mai beneficiez de acest drept avand in vedere starea mea actuala. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:27, 6 Ianuarie 2015

Daca ati ridicat alimentele in baza cuponului este in regula.
Daca va referiti la distribuirea unui alt cupon, acesta se va face doar daca va mai incadrati in acesta categorie( venitul /membru de familie va incadreaza sau nu in categoria fam cu venituri mici)
Depinde si de categoria defavorizata din care ati facut parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare sociale pentru persoane cu venituri foarte mici papiotta papiotta Buna ziua. As vrea sa stiu daca, unde, cand si de catre cine se distribuie ajutoarele sociale pentru persoanele defavorizate in sectorul 6 pentru anul ... (vezi toată discuția)
Ajutoare umanitare ue livisor27 livisor27 sunt somer indemnizat de pe data de 8 sep 2014 cu un somaj de 398 lei.pot beneficia de acel tichet pentru ajutoare?daca da de unde sa iau tichetul? (vezi toată discuția)
Ajutor alimente ue Ajax58 Ajax58 Cine poate primi ajutor in alimente de la UE ? (vezi toată discuția)