avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita amenda contraventionala, procedura
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita amenda contraventionala, procedura

Buna seara .Am o intrebare legata de un caz privind o amenda contraventionala de care contravenientul nu vrea sa auda ,ba chiar a facut contestatie impotriva somatiei si a titlului executoriu ,dar institutia a avut castig de cauza .Acum am revenit cu instiintare ,a refuzat primirea ,cu somatie si titlu ,a refuzat primirea .Ce trebuie sa fac mai departe pot sa fac executare silita prin poprire pentru ca debitorul are loc de munca ,dar inaite de asta sa-i trmit instiintare de poprire? Si daca refuza primirea acestei instiintari? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihaDrag , utilizator 22:16, 5 Ianuarie 2015
Executarea silita se realizeaza prin poprire de catre un executor judecatoresc. Asadar adresati-va unui executor cu o cerere de punere in executare silita a titlului executoriu
Nu stiu de ce trebuie ca executare prin poprire trebuie facuta de un executor judecatoresc ,pt ca din og92/2003 cap VIII art 136 alin5 se intelege ca executarea silita se face de organul de executare coordonator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont bancar eka eka Buna ziua , as vrea sa va intreb cum se face poprire pe un cont bancar al unei societati comerciale care are multe datorii restante la bugetul local , ... (vezi toată discuția)
Somatie mobiliara nbun1 nbun1 In urma unui proces civil pe care l-am pierdut, cauza litigii de munca, avand ca obiect despagubire(4000ron). Neavand nimic pe nume am refuzat sa platesc. ... (vezi toată discuția)
Comunicare somatie MihaDrag MihaDrag buna ziua ! Am si ey o intrebare legata de comunicare instiintare de plata ,somatie+ titlu executoriu ,instiintare poprire toate acestea au fost transmise cu ... (vezi toată discuția)